A NOTE FROM THE FOUNDERS

readymade נולד מתוך אהבה לעיצוב, לאסתטיקה ולפרטים הקטנים שמגדירים את התחושה של בית. את דרכי התחלתי כמעצבת פנים, מלווה לקוחות בתהליך יצירת חללים שמתאימים בדיוק לאורח חייהם. בכל פרויקט, חיפשתי את הדרך לאזן בין אלגנטיות על-זמנית לנוחות יומיומית, מתוך אמונה שבית אמיתי הוא כזה שמרגיש נכון—לא רק נראה נכון.

במהלך השנים, הבנתי שהקסם האמיתי טמון בפרטים: בפריט שמונח בדיוק במקום הנכון, בטקסטורה שמוסיפה עומק, בצבע שיוצר אווירה. רציתי למצוא את אותם פריטים שיוסיפו את הטאץ' המדויק לכל חלל, אך שוב ושוב גיליתי עד כמה קשה לאתר אותם—אלו שמשלבים איכות, יוקרה, ופשטות מתוחכמת.

כך נולד readymade—מותג שנועד להביא את אותם פריטים ייחודיים לכל בית. את הדרך הזו אני עושה יחד עם בעלי, שהוא בעל חברת פרסום ואמן גרפיקה, והשילוב בינינו מאפשר לנו לא רק לבחור בקפידה כל פריט אלא גם להעניק לו סיפור ויזואלי ייחודי. כל קולקציה היא תוצר של דיאלוג בין עיצוב, אמנות ומיתוג, מתוך מחשבה על התחושה שכל פריט ייצור בבית שבו הוא נמצא.

הקולקציה שלנו מתמקדת בעיצוב מאופק אך נוכח, בחומרים שמספרים סיפור, ובאסתטיקה שמדברת בשפה על-זמנית. readymade הוא יותר מחנות, זהו עולם שלם של השראה, דיוק וסגנון, שמאפשר לכל אחד להפוך את הבית שלו למקום שהוא באמת אוהב.

כי בית הוא יותר מסך הקירות והריהוט שבו. הוא תחושה, סיפור, חוויה. והוא נבנה, פרט אחרי פרט, עד שהוא מרגיש מושלם בדיוק כמו שהוא.

A NOTE FROM THE FOUNDERS

זמינים בוואטסאפ ליעוץ ושאלות
דילוג לתוכן